316
Dave Grohl: “Gangnam Style” je najbolja pesma decenije!

Dave Grohl: “Gangnam Style” je najbolja pesma decenije!

316
SHARE

Na festivalu SXSW u Ostinu, slavni roker Dave Grohl imao je zanimljiv govor u kojem je izjavio da je “Gangnam Style” najbolja pesma koju je čuo u proteklih deset godina, kao i da je naziv njegove grupe Foo Fighters, najgluplje ime za bend.

Skoro 20 godina od kada je oformio bend, ovaj muzičar je otkrio šta zaista misli o imenu svog benda: “Biranje imena je najteži deo posla kada pravite bend. Foo Fighters je najgluplje koje sam mogao da smislim”, rekao je ovaj 44-godišnjak i dodao da mu se veoma dopala pesma “Gangnam Style”. “Mogu iskreno naglas da kažem da je ta pesma jedna od mojih omiljenih pesama koju sam čuo u prethodnih deset godina.” Pre nego što je 1994. godine oformio grupu Foo Fighters, Dave je bio bubnjar čuvenog benda Nirvana, uz Kurta Cobaina i Krista Novoselica. Kada je 1994. godine Kurt izvršio samoubistvo, to je za Davea bio jedan od najtežih trenutaka u životu. “Bio sam izgubljen i potpuno otupeo. Mizika kojoj sam posvetio svoj život tada me je izdala. Isključio sam radio i ostavio bubnjeve”, otkrio je on.

Autor: Life Content
Foto: Fame

13 KOMENTARA

  1. Majke mi ne razumem zasto bez razloga dajete minuse? Mislim, zabole mene da li imam pluseve ili minuse, znam da sam u pravu, ali je glupo( ovo se ne odnosi na neki moj, vec Perkin komentar, ali da, radili ste to i meni i mnogima). 

  2. Ja ne volim bas mnogo gangnam style…Po meni pesma je totalno nekvalitetna i nije nesto posebna.Popularna je samo zbog tog konjskog plesa i to je to….Mislim dobra je ovako za zezanje,ali ne bih je proglasila pesmom decenije! 

  3. pesma je potpuno sranje, dejv me je mnogo razočarao. mislim, ajde da to reko bieber ili tako neki lik, ali je za ovakvu rok legendu izjava ove vrste neprihvatljiva. mislim da bi ga kurt tresnuo u facu da može. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.