364
Danielle Peazar napadnuta na ulici! (video)

Danielle Peazar napadnuta na ulici! (video)

364
SHARE

null

Pojava da neka od stvarnih ili navodnih devojaka momaka iz One Directiona bude napadnuta preko interneta je već nešto na šta smo navikli, ali jedna Directionerka sad je udarila Danielle na ulicama Njujorka!

Liam i Danielle još uvek žele javno da govore o svemu ili da potvrde kako nije u pitanju samo trač. Međutim, Louis Tomlinson potvrdio je svojim tvitom da se incident zaista dogodio. “Užasnut sam zbog činjenice da je neko udario Danielle dok je bila sa Liamom! Odrastite!” U međuvremenu, na netu se pojavio i video snimak koji potvrđuje da je do napada zaista i došlo.

http://youtu.be/z9nIfgKXqhg

29 KOMENTARA

  1. Stvarno su pretjerali vise dosta!!!!! nerazumijem sta su im te djevojke krive ja ih  sve  podrzavam aku su oni sretni  i ja sam volim ih sve i nikad nebi povrijedila nijednu stvarno dosta vise 

  2. prestanite više cure iskorištavati ke su vam one krive??? kad izvrijeđate ili napišete nekakvu smrtnu poruku i 1D-a donosite patnju i bol zbog cura koje oni vole!!! PRESTANITE!

  3. Kaj joj je Danielle skrivila,a jeste vidli Liam-a kak’ se sam nazivciral!!!Koja je to glupaca da mi je znat!!!

  4. Nekome stvarno treba lekar..sta im je jadna devojka skrivila..Ovamo zovu sebe PROUD DIRECTIONER..A NE VOLE DANI EL PERRY TAYLOR…-_- NEKADA MI JE GLUPO ZATO STO VOLIM ISTU GRUPU KAO TE OSOBE..!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.