126
Daniel Radcliffe zavisan o kompjutorskoj igrici Harry Potter

Daniel Radcliffe zavisan o kompjutorskoj igrici Harry Potter

126
SHARE

Daniel Radcliffe (20) ne može da istera Harryja Pottera iz svog života. Iako je glumac nedavno snimio poslednji filmski nastavak o dečaku čarobnjaku – “Harry Potter i darovi smrti”, sada je postaozavisan o kompjutorskoj igrici o tom liku. Većinu svog slobodnog vremena provodi igrajući je.

“Dobio je besplatnu verziju Legove igrice o Potteru pa je nameravao da je pokloni mlađem bratu. Ali, nakon što ju je isprobao, potpuno se zaludeo igricom. Obožava je i stalno je igra.”, otkrio je jedan njegov prijatelj.

Što se tiče nastavka njegove filmske karijere, 20-godišnjak će se baciti na snimanje nove verzije antiratnog klasika “All Quiet on the Western Front”. Film se temelji na knjizi o Prvom svetskom ratu koju je napisao nemački veteran Eric Maria Remarque. Producenti filma su Ian Stokell i Lesley Paterson, dok je reditelj još uvek nepoznat. Snimanje bi trebalo da počne 2012. godine nakon što Radcliffe završi sa svojom brodvejskom predstavom “How to Succeed in business Without Really Trying”.

5 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1NiNa woli Justina,Vladu,FaneX,Mallu,Hottie,Sandru,# CH♥C♥L@TE G!RL#,Bojanu,Sanju and M!LeY forever xD

    Zašto za svaki komentar menjaš ime kada se provaljuje da si ti 1 osoba?!Msm ako nećeš da te svi provale treba da promeniš Web sajt,mail i da ne šalješ jedan za drugim komentarom!!!

  2. Sve je to cool,ali jedini problem je taj sto Danijel NEMA mladjeg brata kojem bi poklonio igricu!OPET sirite dezinformacije!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.