Start Stars Hot News! Daniel Radcliffe sredio dom u New Yorku kako bi njime impresionirao devojke

Daniel Radcliffe sredio dom u New Yorku kako bi njime impresionirao devojke

SHARE

Glumac Daniel Radcliffe, koji je nedavno izjavio kako želi seks sa igračicama iz mjuzikla u kojem će nastupati, potrošio je 200 hiljada dolara na uređenje svog doma u New Yorku kako bi što bolje impresionirao devojke koje bude dovodio kući. Daniel, koji će uskoro glumiti na Broadwayu u mjuziklu “How to Succeed in Business Without Really Trying”, navodno je potrošio ogromnu količinu novaca kako bi kupio opremu za žurke, poput posebnog zvučnog sistema i podešavajućih svetala za imanje koji je kupio pre godinu dana, ali još u njemu nije živeo. “Daniel uskoro odlazi u New York gde će raditi na novom mjuziklu, a budući da je trenutno sam i daleko od svoje porodice, planira da poraditi na svojoj seksualnoj aktivnosti”, rekao je izvor za britanski Daily Star.

“Kuću je potpuno sredio i opremio je svime potrebnim za samački život kako bi kući mogao dovoditi devojke kad god to poželi. Unajmio je dekoratera koji mu je dom opremio posebnim svetlima, udobnim nameštajem i posebnim zvučnim sistemom kako bi sve bilo savršeno za žurke. Kuća je jednostavno prekrasna i impresioniraće svaku devojku koju pozove kući”. 21-godišnji Daniel već je potvrdio kako neće moći odoleti šarmu svojih koleginica iz predstave: “U vezama sam od svoje četrnaeste godine i sad sam konačno slobodan pa ću malo uživati!”.

Radcliffe je već nastupao na Broadwayu 2008. godine u predstavi “Equus” u kojoj se pojavio potpuno go. U “How to Succeed in Business Without Really Trying”, glumiće J. Pierreponta Fincha koji od čistača prozora počinje da radi u pošti te se vrlo brzo penje korporativnom lestvicom da bi na kraju postao izvršni marketinški predsednik u jednoj uspešnoj firmi.

OSTAVI KOMENTAR