234
Daniel Radcliffe se stidi fimova o Harryju Potteru

Daniel Radcliffe se stidi fimova o Harryju Potteru

234
SHARE

Glumac Daniel Radcliffe priznao je da mu je neprijatno da gleda filmove o Harryju Potteru. Iako ga milioni širom sveta obožavaju upravo zbog uloge malog čarobnjaka, glumac tvrdi da se ne može gledati u toj ulozi.

“Kad bih gledao Harryja Pottera, mislim da bi mi se lice toliko grčilo da bi na kraju otpalo”, rekao je mladi glumac. U razgovoru za Glamour Radcliffe se dotakao i svoje borbe s alkoholom priznavši da što je postajao uspešniji, to se više okretao alkoholu: “Bio sam u stanju da odradim ceo dan bez da popijem kap alkohola, ali svejedno sam pio svaki dan i to je postajao veliki problem”. Radcliffe u februaru očekuje premijeru svog novog filma “The Woman in Black” .

10 KOMENTARA

  1. Malo mnogo kasnite ovoj je vec objaveno na drugi sajt… molim vas da ne sirite lazi… ocito je da ovo radite zbog onaj glupi Tvajsit… terate nas da prestanemo da vas citamo.
    Pozdrav…

  2. Ja sam primetila da ne voli puno da ga pitaju za HP,ali opet :/ odrasla sam uz te filmove i kakvo god bilo njegovo misljenje,pravicu se da ga nisam procitala…ne zelim da mi nista pokvari tu magiju koju je film imao za mene ;) tako da taman svi oni izasli javno i rekli da su mrzeli HP serijal,meni nista nece znaciti ;)

    llll.gif
    HP-harry-potter-23728410-500-280.gif

    ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.