Start Stars Hot News! Daniel Radcliffe priznaje da je bio alkoholičar

Daniel Radcliffe priznaje da je bio alkoholičar

SHARE

Zvezda filmova o Harryju Potteru, Daniel Radcliffe priznao je da je u prošlosti imao problema s alkoholom. 22-godišnji glumac rekao je u intervjuu za časopis GQ da ne pije od avgusta prošle godine, jer se zabrinuo da će postati zavisan.

Kaže da je počeo s konzumiranjem alkohola u velikim količinama pre četiri godine kada je radio na šestom delu filma o Harryju Potteru. “Oslanjao sam se na alkohol kako bih mogao da uživam u nekim stvarima. Nekoliko godina bio sam očaran idejom da bih mogao živeti nekakav život slavne osobe koji mi zapravo ne pristaje”, izjavio je Radcliffe i istakao da je srećan što ga paparaci nikad nisu uhvatili pijanog.

“Zaista sam imao sreće, jer bilo je jako mnogo trenutaka kad su mogli snimiti takve fotografije”, tvrdi mladi glumac. U tom razdoblju posebno je zavoleo dobar viski, ali kaže kako više uopšte ne pije, jer nije tip osobe koja može otići na zabavu i popiti par čašica nekog pića. “Činim to vrlo neuspešno. Radije bih sedeo kod kuće i čitao ili razgovarao s nekim ko me zasmejava”, rekao je Daniel.

Njegov ljubavni život se poboljšao od kad ne konzumira alkohol. “Uživam u činjenici da mogu imati vezu s devojkom u kojoj sam vrlo prijatna osoba koja ne uproštava sve”, izjavio je Daniel Radcliffe.

OSTAVI KOMENTAR