199
Daniel Radcliffe: “Pokušavao sam da izlazim s više devojaka istovremeno”

Daniel Radcliffe: “Pokušavao sam da izlazim s više devojaka istovremeno”

199
SHARE

Daniel Radcliffe danas je srećno zaljubljen i kaže da mu je laknulo, jer je izlaženje s više devojaka bilo previše naporno.

Zvezda filmova o Hariju Poteru već dve godine je u vezi s Rosie Coker i priznaje da sebe više ne vidi kao zavodnika. “Jedno vreme sam se zabavljao s više devojaka odjednom – to je noćna mora! To je veliki napor. Nisam mogao da izdržim”.

11 KOMENTARA

  1.  “Jedno vreme sam se zabavljao s više devojaka odjednom – to je noćna mora! To je veliki napor. Nisam mogao da izdržim”. 
    kao da ga je neko terao da se zabavlja sa vise devojaka, debil xD smarasssss -.-

  2. Ovom slava udarila u glavu.Mislim,vise nije ni toliko lep kao u prvom delu.Ruzan je i nesto se duvaci.Odvratan je vise.Jaadan on. -.- :)

  3. ovo je sve sjeb.Bravo niste dobro kopirali intervju.on je rekao da je bio alkoholičar i da mu je bio veliki napor odvikavanje a ne to što je hodao s par cura istovremeno
    meni je on totalno cool u intervjuima.nimalo umišljen.(iako bi trebao biti jer je najbogatiji mladi glumac na svijetu i vjerojatno najbogatiji mladi glumac ikada ) i odličan glumac
    a naravno klinkice gore odmah idu :debil,smaraš.haha a bravo iskopirao krivo

  4. Slazem se s tobom badromance,ono sto su preveli nije tacno a i oni koji mrze Daniel-a su samo ljubomorni na njega!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.