190
Daniel Radcliffe neće biti u novim filmovima inspirisanim Harryjem Potterom

Daniel Radcliffe neće biti u novim filmovima inspirisanim Harryjem Potterom

190
SHARE

70th Venice International Film Festival - "Kill Your Darlings" Premiere

Na osnovu priča iz sveta Harryja Pottera biće snimljen novi film, ali Daniel Radcliffe poručuje kako sigurno neće biti u njemu.

JK Rowling napisala je scenario za ostvarenje “Fantastic Beasts And Where To Find Them” koja je bazirana na pričama studenata Hogwartsa, ali to nažalost ne znači da će se Daniel vratiti svojoj slavnoj ulozi. U razgovoru za Digital Spy, slavni glumac je tako poručio: “Prvo što sam pomislio bilo je ‘Baš ti hvala JK Rowling, sad će da me udave pitanjima.’ Siguran sam da će se odlično zabavljati snimajuću film. Verujem da je većina ljudi uzbuđena zbog toga”, poručio je on.

70th Venice International Film Festival - "Kill Your Darlings" Premiere

“Nema potrebe to da napominjem, ali nisam uključen u ovaj projekat niti bilo ko iz Harry Potter filmova, tako da ne znam ništa o svemu.” Sama JK Rowling potvrdila je da sve radnja filma dešava u dobro poznatom fantazijskom svetu, ali da neće imati dodirnih tačaka sa Harryjem Potterom.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. normalno da nece kad se radnja desava 500 godina prije njegovog rodjenja hh :$ volim HP i jedva cekam novi film J.K.Rowling, she’s the queen!

  2. @Barbara Palvin, to sam samo tako rekla, jer sam cula da se desava prije njegovog rodjenja, nisam znala koliko, bezveze sam rekla brojku haha, svejedno jedva cekam film :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.