187
Daniel Radcliffe: Nakon što me je Emma Watson poljubila, ostao sam bez...

Daniel Radcliffe: Nakon što me je Emma Watson poljubila, ostao sam bez reči

187
SHARE

Tokom snimanja poslednjeg nastavka filma o čarobnjaku Potteru između Harryja i Hermione dođe do ljubavnih iskri te se oni u jednom trenutku poljube. Glumac Daniel Radcliffe ostao je iznenađen nakon poljupca s koleginicom Emmom Watson koja je igrala Hermionu. “Ostao sam iznenađen! Očekivao sam nežan poljubac”, izjavio je Daniel.

Dodao je kako je Emma pokazala svoju divlju stranu koja ga je oduševila. “Samo sam se setio koliko bi muškaraca u tom trenutku htelo da bude na mom mestu”, kaže Daniel. Film o malom čarobnjaku u bioskopima će se prikazivati u dva dela. Prvi dolazi krajem ove godine, a drugi početkom iduće.

11 KOMENTARA

  1. Ovi iz BRAVO-a  bi trebali procitati knjigu.Nije doslo do iskrica,vec su iz horkruksa izasle siluete Harryja i Hermione i poljubile se,prikazujuci na taj nacin Ronov strah(strah da ga Hermiona ne voli)!Dan je za Emmu rekao da je “zivotinja” haha.A ona da se on bas dobro ljubi,sto je rekla i Katie Leung.Po onome sto sam cula,poljubac ce biti VRH!

  2. Demigod Witch, u pravu si -.- Nek se ovaj BRAVO prvo informise, pre nego sto postavlja gluposti xD Kakvih crnih ljubavnih iskri, omg O.o Kao da bi Dzo to ikada dozvolila da se desi >.<

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.