281
Daniel Radcliffe bilduje kako bi izgledao kao Christiano Ronaldo?!

Daniel Radcliffe bilduje kako bi izgledao kao Christiano Ronaldo?!

281
SHARE

Zvezda Harryja Pottera priprema se za ulogu na Broadwayu, zbog čega dana provodi vežbajući u teretani. Daniel Radcliffe ulaže ogroman trud kako bi svoje telo učinio mišićavijim, a pri tome mu inspiraciju predstavlja torzo fudbalera Christiana Ronalda.

Radcliffe će u mjuziklu “How To Succeed In Business Without Really Trying” na Broadwayu igrati perača prozora koji je u jednoj sceni go do pasa, pa mladi glumac želi svoje telo doterati u formu kako bi što bolje izgledao.

“Daniel želi potpuno preoblikovati svoje telo, a to namerava učiniti po uzoru na Ronalda. Njemu jako zavidi na prekrasnoj definiciji tela i odlučan je da i sam nabaci `pločice` na stomak. Režim vežbanja shvatio je jako ozbiljno. Prošle je godine nabacio koji kilogram viška, a sada se želi dovesti u savršenu formu”, rekao je jedan izvor The Sunu.

Image Hosting by imagefra.me

11 KOMENTARA

  1. svi mozete mu popusiti na daniel ljubomorni ste do dusa pun je lova briga mu je,ako je neko odvratan to je onaj transeksualac iz twilight robert pickinson i sve disney zvezde eksponirane1

  2. Cristiano Ronaldo je peder.Zasto bi iko zeleo da ima telo kao on?Ja mislim da je ovo samo jedna teska izmisljotina.Torres je mnooooooooogo bolje gradjen od Cristiana!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.