3092
Daniel Radcliffe ne želi “zatvorske” tetovaže kao Harry Styles

Daniel Radcliffe ne želi “zatvorske” tetovaže kao Harry Styles

3092
SHARE

2013 Film Independent Spirit Awards - Arrivals

Daniel Radcliffe trenutno na svom telu nema niti jednu tetovažu, ali glumac kaže da ako ih bude radio, neće slediti primer Harryja Stylesa.

harry-styles-shirtless-in-barcelona-spain

Razgovarajući s novinarima, Daniel je rekao: “Oduvek sam voleo tetovaže. Mislim da izgledaju sjajno i da kad se urade, deluju vrlo, vrlo kul.” Kad su ga voditelji radio programa obavestili kako Harry Styles na svojim grudima ima velikog leptira i druge tetovaže, Daniel je se šaljivo zapitao: “Zar to nisu zatvorske tetovaže? Zar njih ne radite nakon što odrobijate pet godina?”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

491 KOMENTARA

  1. U pravu je apsolutno. A vi ste takve jadnice, nemate život i provodite dane svađajući se na Bravo sajtu. Izađite napolje malo, leto je.

  2. Daj te ljudi…..Dan se samo šali…uzgred rekao je da su takve tetovaže kul….samo ih ne želi na sebi….i rekao je da su mu momci iz 1D baš kul….

  3. haha ako je leptir zatvorska tetovaza ja sam beyonce..ajd’ da je stetoviro zmiju ili skorpiona pa da kazem zatvorska ali leptir?

  4. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    a ja citala da je rekao da mu se takve svidjaju,pfffff
    ma kako god

  5. STO NAPADATE DANIELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŠTA JE REKAO?????POŠTO MI VREDJATE NJEGA SAD ĆU I JA MALO HARRY STYLES-A!!!!!! KRETEN,KRETEN I KRETEN!!!!! DANIJEL JE NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.