Start Stars Hot News! Daniel Craig: “Kardashiani se ponašaju kao idioti”

Daniel Craig: “Kardashiani se ponašaju kao idioti”

SHARE

Britanski glumac Daniel Craig najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda, obrušio se na porodicu Kardashian u svom novom intervjuu. U razgovoru za sledeći broj GQ magazina, Craig je objasnio zašto tako pažljivo čuva svoju privatnost, pogotovo sad kad je interesovanje javnosti veliko.

Daniel je početkom juna tajno oženio koleginicu, britansku glumicu Rachel Weisz, zbog čega ih paparaci opsedaju. 43-godišnji glumac je rekao: “Ne bojim se da pokažem emocije u javnosti niti da pokažem koga volim. Ali jednom kad to prodaš, gotovo je. Ne možeš otkupiti svoju privatnost”. Craig je vrlo slikovito ilustrovao šta misli o onima koji puštaju paparace u domove, pa se onda žale da nemaju privatnost: “Živimo ti u dnevnom boravku. Bili smo ti na rođenju. Snimio si posteljicu i pokazao javnosti i sad bi hteo privatnost?”

Kao primer onoga što misli, spomenuo je sveprisutnu porodicu: “Pogledajte Kardashiane, vrede milione. Mislim da nisu loše počeli ali pogledajte ih sad. Jasno vam je šta mislim. `Hoćete reći da se samo moram ponašati kao idiot da bih bio na televiziji i platićete mi milione?` Ne osuđujem ih. Hm, zapravo očigledno ih osuđujem”, zaključio je oštro britki Britanac.

OSTAVI KOMENTAR