Start Stars Hot News! Dan za ponos Beliebera: Justin Bieber je najhumanija slavna ličnost na svetu!...

Dan za ponos Beliebera: Justin Bieber je najhumanija slavna ličnost na svetu! (video)

SHARE

6024231_jb311

Dok smo se ovih dana uglavnom bavili njegovih pravim i lažnim skandalima, Justin Bieber nastavio je da pomaže svima kojima je pomoć potrebna a pritom je postavio jedan rekord o kom se mora pisati.

Naime, Biebs već godinama sarađuje sa “Make a Wish” fondacijom i pritom je izdvojio mnogo svog novca i vremena kako bi bio sa svojim Belieberima koji boluju od teških bolesti. Neverovatni Biebs je za vreme svoje još uvek kratke karijere ispunio već 200 želja svojim fanovima – više nego bilo koja druga ličnost na planeti!

8577392_jb211

Justin nikad ne voli da se hvali ovakvim stvarima a to nije učinio ni ovog puta kad je ugostio na svom koncertu u subotu osmogodišnju Annalyshu Brown-Rafanan koja ima velikih problema sa jetrom. Nakon koncerta, Biebs ju je odveo u bekstejdž, gde su njih dvoje imali priliku i da proćaskaju. Svetu je informaciju o rekordu objavio predsednik “Make a Wish” fondacije David Williams, rekavši: “Iako je pretrpan obavezama, Justin je posvećen ispunjavanju želja od početka. On zna koliko pozitivan uticaj ima na decu koja se posle svega osećaju bolje i popravlja im se i zdravstveno stanje.”

Biebs se nakon toga skromno zahvalio na tviteru, napisavši: “Čast mi je. To je jedan od najboljih trenutaka koji mi se desio. Hvala vam. Radujem se što ćemo nastaviti da sarađujemo.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR