247
Dakota Fanning: ”Kristen i ja smo se jako trudile oko našeg poljupca”

Dakota Fanning: ”Kristen i ja smo se jako trudile oko našeg poljupca”

247
SHARE

35812PCN_NewMoon

U martu u bioskope širom sveta dolazi film ”The Runaways” u kojem su mlade glumice Dakota Fanning i Kristen Stewart ponovno zajedno na filmskom platnu.

Reč je o biografskoj drami o poznatoj muzičarki Joan Jett, a čini se da su se mlade zvezde prilično uživele u svoje uloge.

”Uživala sam snimajući film na ovu temu. Prvi put je obrađena na ovaj način i to što je snimano po istinitom događaju daje poseban čar svemu”, izjavila je plavokosa Dakota Fanning, koja glumi Cherie Currie, pevačicu grupe The Runaways. ”To je istinita priča o njenoj transformaciji iz dobre devojke, u opasnu rock ‘n’ roll princezu.”

Naravno, osvrnula se i na filmski poljubac sa Kristen Stewart, s kojom je već radila na sagi ”Twilight”. ”Poljubac je bio jako strastven, pokušale smo ga učiniti što realnijim, jer Joan i Cherrie su bile prilično bliske. Bliske koliko se to može biti.”

10 KOMENTARA

  1. A bas je lepa!To sto nije radila obrve,pa sta…Msm i poznati su ljudi,i nisu savrseni..I stvarno super glumi,i ona je nezvanicno najtalentovanija mlada glumica Holivuda…Ako se malo prisetite seticete se da je radila sa Sonom Penom,Denzelom Vasingtnom,Robertom de Nirom,Britani Marfi,i da je na sceni vec punu deceniju,a mozda i vise…Tako da..A obrve se lako srede ;) Dakota Rulez ♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.