157
Da li su Jake i Taylor opet zajedno?

Da li su Jake i Taylor opet zajedno?

157
SHARE

Pevačica i glumac sreli su se u jednom restoranu u Nešvilu, kako bi ponovo izgradili svoju romansu.

Ovaj par je raskinuo pre Božića, svega dva meseca nakon što su ušli u vezu, tako da su praznike proveli odvojeno.  Međutim, sada su odlučili da ljubavi daju još jednu šansu.

Povodom toga, jedan neimenovani izvor je izjavio: “Bili su ljubazni jedno prema drugom, ali nisu razmenjivali nežnosti. Nije bilo držanja za ruke, ali izgledalo je da su srećni zajedno. Sedeli su pored kamina i ćaskali.”

Taylor, koja ima 21 godinu, poslednji put je viđena sa devet godina starijim glumcem u Los Anđelesu 9. decembra prošle godine.

8 KOMENTARA

  1. Slažem se sa @Megan. Davno viđena priča,sada kreće pitanje JESU ili NISU zajedno?Mislim strašno.. Bolje ništa ne pisati,nego pisati laži.

  2. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    Daj Boze!Bili su sladak par.

  3. -2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1SBiebzzz ♥ BIBeRA,aWRill,NIcki ManaJ,uShera,rIrI....woli i mc.flurry i Xeniju,Danicu,Milenu,Milicu,aNu,Dusana,IgOra,PEju.mAtIjU SRKYA i Iwa...a mrzi matematiqoo...!!!!

    yo odlucite se jesu zajedno il ne….msm realno ko god da je u pitanju cas zajedno cas kao braca/sestre cas bff…pa jebem mu mater!

  4. sad cete krenuti kao sto ste i za roba i kristen pisali -sad su u vezi,sada nisu…..to pisete kada nemate sta vise da pisete…..-.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.