253
Da li Selena planira veridbu sa Justinom?

Da li Selena planira veridbu sa Justinom?

253
SHARE

Ljubav između Justina i Selene nikad nije bila jača, a američki tabloidi nagađaju kako je Sel spremna da njihovu vezu podigne na viši nivo.

null

Kako prenosi Celebuzz, Sel je viđena sa knjigom: “The 5 Languages of Love: The Secret That Lasts” koja se opisuje kao “priručnik za venčanje.” I zaista, iako se po naslovu možda može zaključiti da je u pitanju laka literatura za vikend, ona govori o tome kako treba izgradi brak koji će trajati i biti pun ljubavi. Da li pevačica i glumica zaista planira udaju za svog dečka u skorijoj budućnosti?

21 KOMENTARA

  1. Jaooo ne mora da znaci da samo zbog toga sto je to citala odmah hoce da se uda!!!!Devojka ima prava da cita sta hoce,mozda joj je ta knjiga samo bila interesantna ne znaci da hoce da se udaje!!!!

  2. O Bože.Jedan dan pišu “prekinuti će”.sljedeći”veza nikad nije čvršća”,a sad će se i vjenčati?! ma dajte molim vas,kave gluposti valjaju svi ti tabloidi.kupila je sebi neku knjigu koja joj je interesantna,pa šta?ne mora značit da će se odma vjeriti,Gosh.On ima 18,ona 20,pa nisu blesavi,još su mladi, i karijera bi im otišla niszbrdo.

  3. Selena je najboljaa!! a za ovo vase ”da li Sel planira brak?” stvr smesno cita knjigu i onda kazete vencace se :’D znaci ako ja sad ucim bios ja cu biti biologicar??? :”D lol mladi su :D a ja svakako jedva cekam da je vidim u vencanici i da zaplacem :”D SEL <3

  4. sto puta ste napisali kako ce se vjencati pa od toga nista..mislim stvarno..sad kad bi neko uze knjigu o drogi oni bih odmah rekli da se drogira….iii dosadili ste s njom vise… :) 

  5. joj  Americki mediji NAGADJAJU  znaci nagadjajuu .. nisu  sigurni … a  u ostalom ovo je  bilo prije nekoliko dana  malo kasni bravo ali OK je :) ..  a  sell pa  sta  ako cita  tu knjigu mislim  mozda samo cita o braku pa razmislja o tome   ne vjerujem da je istina to da ce se vjencat 

  6. Sledeci put ce mozda uzeti neku knjigu u vezi ubistava,i odmah ce u svim novinama izaci kako hoce da ubije nekog.STRASNO!!!!!!!!

  7. ona je davno skratila kosu samo sto je kasnije nadoknadjivala pa joj je bila duza .. a sad je valjda skinula laznu kosu pa joj je to prava

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.