276
VIDEO: Da li se Lady Gaga pretvara u Čudovište Slave (Fame Monster)?

VIDEO: Da li se Lady Gaga pretvara u Čudovište Slave (Fame Monster)?

276
SHARE

00588272_000002

Uh, oh! Lady Gaga odbija da odgovara na privatna pitanja i njen menadžer se postarao da to svima bude jasno. To je novina u odnosu na… pa, prošlu nedelju!

Baci pogled na ovaj video [youtube bzQxZloIixg] gde novinarka nije dobila odgovor gotovo ni na jedno jedino pitanje!!!

Lady Gaga onda kaže: “Ja sam pravu umetnik”, što znači – hajde da pričamo o mom poslu umesto o drugim glupostima. Ali zar te ”gluposti” nisu razlog zbog kojeg je GaGa i postala to što jeste?

Šta ti misliš? Da li je Lady GaGa u pravu? Da li novinari treba da je ostave na miru i da prestanu da je ispituju o privatnom životu? Ili je možda jednostavno bila mrzovoljna taj dan?

Image Hosting by imagefra.me

13 KOMENTARA

  1. Ako se bavi šoubiznisom mora da prihvati da je javna ličnost i da skoro ništa nije njena privatna stvar nego javna…Ko joj je kriv što se na početku karijere ponašala kao kreten!

  2. Pre joj ništa nije bilo privatno a sad jeste! Hoće da priča o nominacijama?! Kog to zanima?! ONA JE PRAVI UMETNIK, to je rekla jer je svi vole zbog skandala a ne zbog njene muzike! Tako joj i treba!

  3. Ona nije rekla “hajde da pričamo o mom poslu umesto o drugim glupostima”
    samo je predlozila ovoj sto je intervjuise da pricaju o njenim nominacijama posto joj nisu dozvolili da je ispituje o privatnom zivotu :S

  4. iskuliraj natasa. niko nije rekao da je to rekla, nego da TO ZNACI to sto je rekla. nemoj biti tupava. vrlo su ocigledno blokirali novinarku, nije mogla nista da je pita.

  5. kretenka…proslavila se kao porno zvezda,gola gde god izadje,kurcila se sto je BI a sad izigrava nevinasce i profesionalku..pfff…koga li misli da zavarava..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.