Start Stars Hot News! Da li je Selena njegova kraljica? Justin Bieber predstavio pesmu “All That...

Da li je Selena njegova kraljica? Justin Bieber predstavio pesmu “All That Matters”!

SHARE

Atlanta : Justin Biever Concert:

Justin Bieber noćas je predstavio svoju novu pesmu, “All That Matters” a u pitanju je ljubavna numera koja samo pojačava glasine da je čitav njegov novi album inspirisan burnom vezom sa Selenom Gomez.

Govoreći o pesmi, Justin je napisao na tviteru: “Stihovi ove pesme govore sami za sebe – kad se zaljubite u nekog, taj neko čini da se osećate celim. Mislim da svako ko je bio zaljubljen zna šta mislim. Pesma govori da je biti u ljubavi jedan od najboljih osećaja na svetu. Ljubav je sve što je bitno. Ali praznina koju osećate kad ta ljubav nestane je užasna. Toliko naporno sam radio na ovoj pesmi u studiju – pokušaj da ta osećanja ugradim u svoju muziku bio je vrlo važan za mene. Srećan sam što sad mogu da je podelim s vama – JB.”

1410jbieber1

A u pesmi Jus između ostalog peva: “Ti si sve što je bitno, ne brinem za bilo kog drugog. Svaki put kad sam sam, zbog tebe se osećam celo. Zahvalan sam zbog tvog postojanja, i veran bez obzira koliko sam daleko. Šta je kraljevski krevet bez kraljice, u reči ‘tim’ ne postoji ‘ja’.” Belieberi, da li se vama pesma dopada?

OSTAVI KOMENTAR