747
Da li je Blake Lively sama objavila svoje golišave fotke?

Da li je Blake Lively sama objavila svoje golišave fotke?

747
SHARE

Blake Lively u javnosti tvrdi da sporne slike nisu njene, ali sada se pojavljuju informacije ne samo da je to zaista ona, već i da je sama objavila te fotografije.

To je mišljenje Joea Francisa, kreatora serijala “Girls Gone Wild” koji tvrdi da Blake samo želi da skrene pažnju na sebe. “Rekao bih sa 90% sigurnosti da je u pitanju izrežirani događaj”, rekao je Francis. “Ne mogu da budem siguran, ali sve govori da je to njeno delo. Ona zna šta radi, ili barem neko iz njenog tima.”

Ipak, postavlja se pitanje zašto bi ona radila tako nešto, kada je već jako poznata po svojoj ulozi u seriji “Gossip Girl” i navodnoj vezi s Leonardom DiCapriom. Francis kaže da je te gole fotografije čine “poželjnijom” i pretvaraju je u seks simbol, što je upalilo u slučaju Kim Kardashian i Paris Hilton.

11 KOMENTARA

  1. Blake sam volela (mislim i sad je volim),jer mi je bila nekako drugačija od ostalih,čedna,dobra,nije pravila skandale,tako da me je potpuno šokirala ovim golišavim fotografijama..Bila sam veoma iznenađena..I ja bih se složila sa tim čovekom (:

  2. Ja mislim da ako je ona postavila slike,da je samo htela da privuce paznju….ali to je bedno….ali se slazem sa Joe Francis,da nisam potpuno sigurna….vise me odvlaci misao da to nije ona,ali nisam sigurna…. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.