305
Da li je Beyonce zaista trudna?

Da li je Beyonce zaista trudna?

305
SHARE

Beyonce Knowles su mediji proglašavali trudnom bezbroj puta, a sada kad je sama najavila da postaje majka,  pojavili  su sumnje u njenu trudnoću.

Pevačica je gostovala u australijskoj TV emisiji “Sunday Night”, u kojoj se pojavila s izraženim stomakom u uskoj haljini, ali kad je krenula da sedne nasuprot voditelju, njen je stomak promenio oblik. Od napetog trudničkog pretvorio se u “zgužvani” i pomalo izobličen pa su mediji odmah krenuli da raspravljaju o tome da li je stvarno trudna.

[youtube ztvBK0hb9P4]

Jedna od teorija koje su se pojavile je i ta da je možda unajmila surogat majku, a trudnoću samo glumi. Druga kaže da Beyonce nosi lažni stomak koji samo prekriva njezin stvarni. Sigurno je da stomak postoji, kao što je pevačica i pokazala tokom svog boravka u Hrvatskoj, kad je snimljena bez majice, samo u grudnjaku pa je zaobljeni prednji deo njenog tela bio jasno vidljiv. Zašto bi nosila lažni stomak uopšte nije jasno, ali tokom gostovanja u emisiji haljina joj se na tom delu tela definitivno neobično naborala.

6 KOMENTARA

  1. Stomak je zguzvan zato sto je vestacki.Ali ja mislim da je stvarno trudna,samo se jos uvek ne primecuje stomak,a ona je toliko uzbidjena da stavlja vetsacki,da vidi kako ce izgledati za nekoliko meseci…. ;) :D

  2. Mislim da je ona stvarno trudna,msm ne znam sta bi ona dobila time da lazira trudnocu….Verovatno samo jos jedan trac….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.