Start Stars Hot News! Da li je Beyonce zaista trudna?

Da li je Beyonce zaista trudna?

SHARE

Beyonce Knowles su mediji proglašavali trudnom bezbroj puta, a sada kad je sama najavila da postaje majka,  pojavili  su sumnje u njenu trudnoću.

Pevačica je gostovala u australijskoj TV emisiji “Sunday Night”, u kojoj se pojavila s izraženim stomakom u uskoj haljini, ali kad je krenula da sedne nasuprot voditelju, njen je stomak promenio oblik. Od napetog trudničkog pretvorio se u “zgužvani” i pomalo izobličen pa su mediji odmah krenuli da raspravljaju o tome da li je stvarno trudna.

[youtube ztvBK0hb9P4]

Jedna od teorija koje su se pojavile je i ta da je možda unajmila surogat majku, a trudnoću samo glumi. Druga kaže da Beyonce nosi lažni stomak koji samo prekriva njezin stvarni. Sigurno je da stomak postoji, kao što je pevačica i pokazala tokom svog boravka u Hrvatskoj, kad je snimljena bez majice, samo u grudnjaku pa je zaobljeni prednji deo njenog tela bio jasno vidljiv. Zašto bi nosila lažni stomak uopšte nije jasno, ali tokom gostovanja u emisiji haljina joj se na tom delu tela definitivno neobično naborala.

OSTAVI KOMENTAR