Start Stars Hot News! Da li će posetiti i naše krajeve? Katy Perry najavila veliku svetsku...

Da li će posetiti i naše krajeve? Katy Perry najavila veliku svetsku turneju!

SHARE

MTV Europe Music Awards 2013 - Arrivals

Katy Perry otkrila je da radi na planovima za novu svetsku turneju, na kojoj će promovisati svoj poslednji album “Prism”, ali nije želela da otkrije nikakve detalje, tako da još uvek ne znamo koje gradove će Katy posetiti niti kada turneja počinje.

Dvadesetdevetogodipnja pevačica podelila je ove vesti sa svojih preko 47 miliona pratilaca na Twitteru: “Pogađajte šta ima novo? Krećem na veliku svetsku turneju! Pevaću sve vaše omiljene pesme kao i one nove! Pogodite odakle počinjemo?”, objavila je Katy, te najavila da će sve detalje objaviti sutra (u ponedeljak), a svojim fanovima dala je i mali trag: “Sutra sve otkrivam! Mala pomoć: Obožavam ove ljude i njihove akcente!”
Britanci se već nadaju da će Katy najpre posetiti upravo London, pošto je ranije izjavljivala da obožava britanski akcenat, a ne zaboravimo ni da je bila udata za britanskog komičara Russela Branda.
Katyna poslednja turneja, “California Dreams Tour”, počela je u Portugalu u februaru 2011. godine, a nakon 124 nastupa širom sveta završena je na Filipinima u januaru 2012.

Autor: Life Content
Foto. FAME

OSTAVI KOMENTAR