470
Čuvajte se, 1D: Miley Cyrus napada rekord slavnog benda

Čuvajte se, 1D: Miley Cyrus napada rekord slavnog benda

470
SHARE

Miley Cyrus arriving at BBC Radio In London

One Direction uspeli su da nadmaše VEVO rekord Miley Cyrus kada je njihov spot za pesmu “Best Song Ever” dobio najviše pregleda za 24 sata, ali bivša zvezda serije “Hannah Montana” priprema osvetu i nada se novom obaranju rekorda.

Njena pesma “We Can’t Stop”, bila je na prvom mestu od juna, ali su onda na scenu stupili One Direction, koji su za novi spot u samo 24 sata uspeli da prikupe 12,3 miliona pregleda. Ipak, Miley ne odustaje tako lako, pa je putem Twittera pozvala fanove da joj pomognu u novom obaranju rekorda: “Znam da je oboren rekord pesme ‘We Can’t Stop’, pa hajde da ponovo oborimo taj rekord!”
Naime, Miley se nada da će joj to poći za rukom novim singlom “Wrecking Ball”, a ako u tome uspe, objavila je da će otkriti listu pesama sa novog albuma “Bangerz”.

Izvor: Life Content

63 KOMENTARA

  1. bitch please? i ako obore rekord Directioneri ce navaliti ponovo ipak Midnight Memories izlazi 25-og novembra i s njim sigurno nekoliko novih spotova..

  2. I sta ako obori rekord BSE nije poslednja pesma od 1D imace ih jos mnogo tako da ce mo se potruditi da to bude rekord nevidzeni i da prodze vise od 30 milijona pa ona neka ga sisa posle -.-‘

  3. MOLI? ste prsli or nesto drugo? O.o samo je napisalka ajde da uradimo jos jednom tu nikog ne moli,i sto da ne?zasto 1D MORA DA BUDE 1 UVEK GDE TO PISE? -.-

  4. Pesma je izasla pre 19 sati, a vec ima 11 miliona , a njihov rekord je 12,3 miliona bogme… blizu je…. :D Ja nisam pogledala njen video… Bas sam pacenica!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.