427
Čuvaj se, Harry: Lutka Nialla Horana je najprodavanija

Čuvaj se, Harry: Lutka Nialla Horana je najprodavanija

427
SHARE

Iako je Harry Styles dugo bio smatran za najpopularnijeg člana benda One Direction, izgleda da ga je njegov kolega Niall trenutno preuzima vodeće mesto, bar ako je suditi po podacima o prodaji njihovih lutki. 

Mega popularni bend ranije ove godine pustio je u prodaju lutke sa njihovim likovima koje su postale veoma popularne među fanovima. Sudeći prema podacima prodaje, Niallova lutka je najpopularnija sa 25,2 odsto, dok je prodaja Harryijeve lutke samo 20,4 odsto. Ipak, to nije dovoljno ni da bi zauzeo drugo mesto: lutka Louisa Tomlinsona je druga po popularnosti, dok Zayn i Liam imaju četvrto i peto mesto.

 

foto: fame pictures

16 KOMENTARA

  1. Omg zasto uvijek gledate ko je popularniji? Stvarno ste glupi ne mogu da vjerujem, oni su svi savrseni zar je potrebno nekoga izdvajati?

  2. Slazem se sa svima…kakve veze imaju lutke da bi se procjenilo koliko je neko popularan?! Uostalom kakve veze ima ko je popularniji? Oni su najbolji drugovi i mislim da njima stvarno nije vazno ko je od njih najpopularniji…#my opinion

  3. Bas mi je drago zbog Nialla,zato sto ga pre neki nisu voleli(ja takve fanove ne smatram fanovima),ali oni su svi super i nisu lutke bitne vec ONI! :D <3
    1D the best! :D <3

  4. Cemu ove lutke? Se vi deco igrate kena i barbike i sad dodje Niall AH AH a Barbika mu odgovori UH UH……

  5. Svi su pre,pre,preslatki, a postali su popularni zahvaljujuci jedni drugima. Oni su zajedno One Direction, i zajedno su popularni. Vole se kao braca, ne takmice se. I love U, 1D!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.