Start Stars Hot News! Čudni šešir princeze Beatrice dostigao cenu od 29,000 dolara

Čudni šešir princeze Beatrice dostigao cenu od 29,000 dolara

SHARE

Kad se sestričina princa Williama na kraljevskom venčanju pojavila s najneobičnijim šeširom svadbe, postala je prava internet senzacija ili tačnije internet zezancija.

Kako je njen šešir postao planetarno popularan, Beatrice je odlučila da ga neće staviti u ormar i zaboraviti da ga je ikad nosila već ga je odlučila dati na aukciju.

Tokom srede šešir je ponuđen na aukcijskoj internet stranici eBay, a do kraja dana postigao je cenu od čak 29,000 dolara. Ima čak šezdeset ponuda, a za njega će se moći nadmetati do 22. maja. Beatrice je srećna zbog toga jer sav novac od prodaje ide Unicefu. Za sve one koji sebi ne mogu da priušte nadmetanje za čudni šešir, kako ga britanski mediji od milja zovu, mogu sebi da naprave kartonsku repliku.

Replike koštaju tek jedan i po dolar, a dolazi na A4 formatu s uputstvima kako ga izrezati i složiti. Zanimljivo je i kako na uputstvima stoji upozorenje da s njim nije pametno ići na trgove i ostala mesta gde se masovno skupljaju golubovi jer ih taj dizajn posebno privlači na sedenje.

OSTAVI KOMENTAR