622
Čudne priče Beliebera i Directionera: Harry umire od raka, Jus gine u...

Čudne priče Beliebera i Directionera: Harry umire od raka, Jus gine u saobraćajnoj nesreći!

622
SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Nije ništa čudno u tome što obožavateljke vole da pišu o svojim omiljenim zvezdama kao što su Justin Bieber ili One Direction, ali grupa njih stvara izuzetno teške i morbidne priče.

Directionerka po imenu Caroline jedna je od devojaka koja piše priče kao što je “Pushing Up Daisies” koja govori o Niallu Horanu koji umire od raka. U drugim radovima koji se mogu pronaći na onedirectionfanfiction.com, Harry Styles umire od raka kostiju ili celokupan bend strada u gasnoj komori! Tu su i priče o Justinu Bieberu, koji takođe gine na tragične načine, recimo nakon što ga pregazi vozač kamiona.

One Direction Performs On "Today" Show

Šesnaestogodišnja Izzy Semeraro kaže kako je vatrena Directionerka, ali u njenim pričama, Liam izvršava samoubistvo nakon što njegov dečko Niall biva ubijen dok sa druge strane Harry i Louis ginu na rolerkasteru. “Ja nemam ništa protiv bilo kog člana One Directiona”, kaže Izzy. “Ja sam uživam u pisanju strašnih i tužnih priča. Kad ih ubijam, priča postaje ozbiljnija. Bilo mi je muka od romantičnih pričica. Ja obožavam gej parove, jer su oni slatki. Ljudi kažu kako sam luda, ali mislim da bi bilo sjajno kad bi neko iz One Directiona bio gej.”

Psiholozi ipak ne smatraju da ovo predstavlja problem. “Ovo jesu malo drugačije priče od tipičnih o raskidu, ali ovo je i dalje način da se devojke zbliže, tvrdi psiholog Kimberley O’Brian. “Adolescencija je prilično emotivna i burna. Zato me ovakve priče i ne čude, ali one su potpuno zdrave.” Isto misli i Izzy koja dodaje: “To je samo kreativno pisanje. Nikog neće povrediti.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

51 KOMENTARA

  1. citala sam par takvih prica i uvek se zapitam isto:moze li ovaj fandom biti uvrnutiji? ozbiljno,mi directioneri smo definitivno uvrnuti xd ali takve nas i volim! kreativni smo i posebni,nema sta ^^ #lovethisfandom ♥♥

  2. brate stvarno pre sam volela bravo ali sad ste preterali.. prvo : otkrivamo Harryjeve tajne solo planove.. sad pisete o directionerima i belieberima.. jel to vasa stvar? nije.. i ajde sad nas pustite na miru… 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.