195
Čudna odluka: Korejska televizija zabranila novi Psyev spot!

Čudna odluka: Korejska televizija zabranila novi Psyev spot!

195
SHARE

null

Iako čini neverovatnu stvar promovišući ne samo sebe, već i korejsku muziku i kulturu, jedna od najvećih TV stanica u toj zemlji zabranila je novi Psyev spot!

“Gentleman” ne samo da ruši sve rekorde (trenutno ima više od 160 miliona YouTube pregleda) već je dospeo među 10 najprodavanijih pesama u Australiji, Francuskoj, Kanadi, Britaniji, Grčkoj, Danskoj, Švedskoj…Ipak, državna televizija KBS zabranila je ovaj spot i to zato što u njemu reper loše tretira javnu imovinu – verovali ili ne, ali problem je nastao zato što Psy u jednom trenutku šutira znak na kojem piše “zabranjeno parkiranje”. KBS je saoštio da je to uobičajena praksa i da njihov program gledaju i mladi, koje bi Psyjeovo ponašanje u videu moglo da navede na pogrešne zaključke.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. what,u must kidding me…..korejci zabranili psyjev spot?/ ne mogu d verujem…ali dobro,jeste malo vulgaran…..<333

  2. Ko god vam je izvor informacija, nije vam pouzdan. xD
    KBS nije zabranio spot zbog toga, vec je KBS na svojoj televiziji zabranio promociju svih YG Family ( produkcijska kuca) artista u koje, pored PSY-a, spadaju jos i BIGBANG, 2NE1, Se7en etc.

  3. Hahah jeste da me psy nervira, al nmvz. Kako taj vas KBS moze da misli da deca mogu da razumeju taj kineski sto pise na znaku o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.