457
CSI Miami: Lady Gaga forenzičarka, čeprka po leševima

CSI Miami: Lady Gaga forenzičarka, čeprka po leševima

457
SHARE

Nakon što je osvojila skoro sve što se osvojiti moglo u muzičkoj industriji i stekla milione obožavalaca širom sveta, Lady Gaga je bacila oko na glumu. Šuška se, naime, da slavna Amerikanka žarko želi gostovati u televizijskoj seriji “CSI: Miami”.

Priču je proširila jedna od glumica popularne serije, Eva La Rue, koja u CSI-u glumi detektivku Nataliju Boa Vistu. “Ne znam hoće li snimati ili ne, ali to bi bilo sjajno”, izjavila je glumica za jedan američki internet portal dodavši kako je kontroverzna pop zvezda velika obožavateljka serije.
Saznaje se i kako bi Gaga, ukoliko početkom oktobra barem nakratko postane deo ekipe nove sezone CSI-a, volela glumiti neki izmišljeni lik, a ne sebe.

36 KOMENTARA

 1. pa justin ne smrce kokain sa Biblije, ne drogira se i ne nosi haljine od sirovog mesa…jel treba jos ness da objasnim?!

  • E Vlado zamolila bih te da mi se više ne obraćaš!Očigledno da ne možeš da izdržiš da ne vređaš Justina!Stalno govoriš kako nećeš više,ali i svaki put nastaviš po starom!Sorry ali ja sam sa tobom završila!I ne neću se svađati samo ti kažem da mi se ne obraćaš!xD

 2. OMG… Justin je posebna priča i ne treba ga ovde pominjati… Ne slušam ga, ali kako možeš da kažeš da je neko od 16 godina uzor uopšte, a kamoli loš. 
  A, ček, sad, Vlado! Justin ti je loš uzor, a Lejdi Dragana uzor do bola… sva deca treba na nju da se ugledaju.. NE SERI!

  • ti si totalni glupan.da li ti znas da su idol i uzor jedno te isto?mislim da ne znas…ajmeeee hahahahahaha al ajd neka te imas samo 14 godina i jos ti se samosvijest, zrelost, odgovornost nisu razvili…

 3. Ae molim te,ne poznajes je,
  a ovde gomilu toga sto Bravo objavi nije tacno
  tako da ne verujem u to.

 4. Друга Божија заповијест гласи:
  “Не прави себи идола нити каква лика, немој им се клањати нити им служити”.

 5. sandricak molim te ne brukaj se više i kupi bonton.dobro ja znam šta sam rekao.Vlado stvarno si filozof

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.