285
Cristiano Ronaldo vara rusku manekenku s prsatom Britankom?

Cristiano Ronaldo vara rusku manekenku s prsatom Britankom?

285
SHARE

Britanski mediji naveliko su se raspisali o aferi Cristiana Ronalda i britanske starlete Rhiane Sugden. Naime, kako piše The Sun, slavni fudbaler svakodnevno zove i šalje romantične poruke 24-godišnjoj prsatoj Britanki. Ljubavnici su se navodno upoznali u jednom restoranu u Manchesteru u aprilu, a od tada Cristiano ne prestaje da zavodi starletu.

Osim što se Rhian svidela Portugalcu, navodno i ona ima samo reči hvale za fudbalera. “Odlično se slažu. Rhian misli da je on genijalan, zanimljiv i duhovit muškarac”, kaže blizak izvor. O njihovom navodnom dopisivanju, ništa ne zna ruska manekenka Irina Shayk s kojom je Ronaldo u vezi poslednjih meseci i s kojom čak planira venčanje.

21 KOMENTARA

    • @Robyn Rihanna Fenty jedini gey ovde si ti ako si zensko onda si lezb. jer po toj logici da si ostavila decka bila bi lezb., ali logika ti je da se use*es pa onda nema veze!

  1. Nisam jos kupila novi BRAVO,sutra cu. Nekako me mrzi da skocim do prodavnice,a i uvek kada krenem u skolu hocu da kupim,a bojim se da zakasniti. .Jesi li ti kupila novi BRAVO? :) :) :) poozzzz

  2. Ja IRINU obozavam kao i Ronalda!!!!!!!!!!!!!!!!!! sta ce mu Rhiane Sugden kad ima Irinu. prevaziso je svaku mjeru !!!!!!!!! A ja mu vjerovalaQ!!!!!!!!!! Amozda i novinari to lazu NEMOGU SE SMIRITI SVE DOK SE IRINA I RONALDO VJENCAJU I BUDU SRECNI !!!!!!!!! RONALDO + IRINA= <3 !! Rhiane Sugden LEJZBEJKO GLUPA POSRANA!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.