177
Cristiano Ronaldo sina platio čak 15 miliona američkih dolara?

Cristiano Ronaldo sina platio čak 15 miliona američkih dolara?

177
SHARE

Trač oko slučaja očinstva Cristiana Ronalda nastavlja se. Tabloidi danas izveštavaju kako je kapiten portugalske fudbalske reprezentacije sina platio čak 15 miliona američkih dolara. To je navodno iznos koji je slavni fudbaler dao anonimnoj Amerikanki za surogat majčinstvo i za kasniju ćutnju o njenom identitetu. Još juče su neki tabloidi objavili kako je Cristiano krajem prošlog leta, tokom odmora u San Diegu, platio surogat majci da mu rodi dete, dok drugi tvrde kako je Cristianov sin plod jednonoćne avanture.

U nedostatku konkretnih informacija, tabloidi se bave i računicom ”vrednosti prinove” – na osnovu procene bogatstva Cristiana Ronalda, zaključili su kako je njegov tek 20-ak dana star sin već sad “težak” 220 miliona američkih dolara.

6 KOMENTARA

  1. OMG
    Šta još neće izmisliti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. kako su jadni sto tako lupaju i izmisljaju…neverujem da bi on to uradio zbg medija itd..jbt to je dete on o njemu treba da vodi racuna citav zivot…ne bi se zajeb… na takav nacin da privuce paznju medija nije debil da ne razmislja…a i njemu ne treba paznja medija zato sto svaki njegov pokret prate..malcice peteruju jbt i ti sto pisu te gluposti ne ukljucuju mozak ni malo….!!!

  3. da. zar ti novionari nemaju pametnija posla nego da izmišljaju gluposti i laži????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!verujem da to rade jer su ljubomorni na RONALDA!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.