Start Stars Hot News! Cristiano Ronaldo platio surogat majci da mu rodi sina?

Cristiano Ronaldo platio surogat majci da mu rodi sina?

SHARE

Iako je poznati fudbaler Cristiano Ronaldo nakon objave da ima sina zamolio medije da poštuju njegovu privatnost, kao i privatnost deteta, te jasno dao do znanja kako ne planira otkrivati nikakve dodatne detalje o svom očinstvu, tabloidi ne prestaju nagađati o identitetu majke malenog dečaka. I dok jedni tvrde da je sin Cristiana Ronalda plod jednonoćne avanture s neimenovanom Amerikankom, drugi navode kako je Cristiano krajem prošlog leta, tokom odmora u San Diegu, platio surogat majci da mu rodi dete.

Podsetimo, u nedelju je Ronaldo na Twitteru, Facebooku i svojoj službenoj stranici objavio: “S velikom vas radošću i ispunjen emocijama obaveštavam da sam nedavno postao otac malog dečaka. Kao što sam se dogovorio s njegovom majkom, koja ne želi da se sazna za njen identitet, moj sin će biti isključivo pod mojim starateljstvom. Neću davati nikakve daljnje informacije o ovoj temi i molim sve da poštuju moje pravo na privatnost, kao i pravo na privatnost tog deteta, jer je riječ o posve privatnoj stvari”.

Njegova sestra Katia tabloidima je otkrila kako je dečak “pljunuti Ronaldo” te kako je na svet došao 17. juna, dok je fudbaler bio s portugalskom reprezentacijom u Južnoafričkoj Republici na Svetskom fudbalskom prvenstvu. “Ima smeđe oči poput Cristiana. Moj brat je jako srećan, naravno. Ko nije srećan kad dobije dete? Beba izgleda baš poput njega, iako je još uvek jako mala. Mirna je beba, samo jede i spava”, otkrila je sestra Cristiana Ronalda.

OSTAVI KOMENTAR