142
Cristiano Ronaldo: Nisam lud za menjanjem pelena

Cristiano Ronaldo: Nisam lud za menjanjem pelena

142
SHARE

Samohrani otac istoimenog šestomesečnog sinčića, portugalski fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo, nedavno se požalio na stvari koje mu teško padaju u podizanju njegovog deteta. Jedna od njih je promena pelena.

“Naravno da mu ih menjam. Nije mi to najdraža stvar na svetu, ali obavim posao”, kaže Ronaldo koji javnosti nikada nije obznanio ime majke dečačića. Ono što je na svom Twitter profilu napisao početkom jula i danas je za njega “zakon”, uz povremene intervencije njegove majke i sestre: “Majčin identitet ostaće zauvek nepoznat, a ja ću isključivo samostalno brinuti o detetu”.

Inače, Ronaldo se nada da će mu sin krenuti njegovim stopama. “Voleo bih da bude fudbaler, da bude moj naslednik. Videćemo šta će se dogoditi. U svakom slučaju baviće se onim što sam odabere”, kazao je Ronaldo i dodao: “Nedavno ga je moja majka uspavljivala, a on nije prestajao da plače i nije želeo da zaspi sve dok nisam dao gol. Pet minuta nakon što sam ga postigao, utonuo je u san”.

7 KOMENTARA

  1. -3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    Sto si onda pravio bebu?Nadam se da sin nece biti egoista kao i on.

  2. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ torresicu, smoki girls, alisu, megan, chocolate girl, sandru, ninu, amy lee and $Biebzzz :)

    slazem se sa @megan..ako mu si bude upola hot kao on, svet ce biti lepse mesto xDDDD

  3. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ torresicu, smoki girls, alisu, megan, chocolate girl, sandru, ninu, amy lee and $Biebzzz :)

    slucajno….zato sto mi ne zapamti ovde pa moram traziti nick ponovo i onda uzmem prvi koji nadjem a to je ovaj xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.