Start Stars Hot News! Cristiano Ronaldo: “Moj sin će biti pametniji od mene”

Cristiano Ronaldo: “Moj sin će biti pametniji od mene”

SHARE

“Uživam maksimalno u svom sinu, osim kad mu moram menjati pelene”, izjavio je jedan od najboljih fudbalera sveta, portugalski napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo.

Svom je sinu, koji je stigao na svet 3. jula prošle godine, Ronaldo dao ime po sebi, Cristiano. Portugalski fudbaler je samohrani otac, a u brizi oko sina pomažu mu uveliko majka i sestre.

“Dobar sam otac. Još uvek učim. Ne mogu rečima da izrazim kakav je to osećaj biti otac. Prelep je osećaj probuditi se ujutro i pored sebe ugledati osobu koja je vaša krv i meso. Uživam u vrlo posebnim trenucima svog života. Otac sam devet meseci. Svakoga dana mi sin priredi neko novo iznenađenje, bilo da je to osmeh, pogled, neki gest. Spektakularno je imati dete”, ispričao je Ronaldo u razgovoru za klupsku televiziju.

Mislim da će moj sin biti vrlo pametan. Barem pametniji od mene”, nagađa slavni fudbaler, iako mališan još nije napunio niti godinu dana. “Neću ga na ništa terati kada je u pitanju njegova buduća profesija. Neka radi šta želi. Neću ga siliti da bude fudbaler. No, nemojmo se lagati, voleo bih da bude moj naslednik. No, biće ono što Bog želi da bude”, dodao je Ronaldo, a onda je priznao da ipak postoji jedna radnja koja mu baš i nije previše mila, kada je u pitanju njegov naslednik: “Ne volim mu baš menjati pelene”.

OSTAVI KOMENTAR