Start Stars Hot News! Cristiano Ronaldo fudbaler je sa najviše Facebook fanova

Cristiano Ronaldo fudbaler je sa najviše Facebook fanova

SHARE

Portugalski reprezentativac i napadač španskog Real Madrida te po nekima trenutno najpoželjniji igrač na svetu, Cristiano Ronaldo, fudbaler je sa najviše Facebook fanova.

Nemački Kicker istražio je koliko su fudbalske zvezde popularne na Faceu, a rezultati pokazuju da Ronaldo ima preko 5 miliona obožavatelja.

Iako su mnogi izbornici svojim fudbalerima zabranili pisanje poruka na društvenim mrežama tokom Svetskog prvenstva, u prvom redu kako u javnost ne bi slučajno iscurile poverljive informacije, neki su igrači i dalje aktivni u komunikaciji s fanovima. Bez obzira na to, Portugalac je vrlo aktivan na Faceu, a to dokazuje i broj njegovih fanova. Na drugom se mestu, s gotovo 3 miliona fanova, smestio seksepilni engleski reprezentativac David Beckham, dok je treće mesto sa 2 i po miliona obožavalaca zauzeo Argentinac i trenutna vruća zvezda fudbala Lionel Messi. Sledi ih Brazilac i Ronaldov suigrač u Realu Kaka s milion i po fanova te španski reprezentativac Fernando Torres sa 1.196,892 obožavalaca.

OSTAVI KOMENTAR