1929
Čovek istetovirao Miley Cyrus kako bi preboleo razvod

Čovek istetovirao Miley Cyrus kako bi preboleo razvod

1929
SHARE

Kako bi lakše podneo rastanak od svoje supruge, jedan Englez potrošio je više od 500 funti na tetovaže posvećene glumici i pevačici.

Izvesni Carl McCoid kaže kako mu je Mileyina muzika pomogla da preboli razvod koji ga je zadesio 2009. godine, a toliko je obožava da je uradio čak 15 njenih tetovaža. On sad na svom telu ima ispisano ime Miley Cyrus ali i nazive nekih njenih pesama uz veliku sliku istetoviranu na levom ramenu.

Photobucket

Carl za kojeg prijatelji kažu da je sasvim normalna osoba, tvrdi ovako pravda svoju odluku: “Ljudi tetoviraju sve i svašta na svoje telo, poput kineskih simbola ili slika crtanih junaka. Zašto onda ja ne bih imao tetovaže Miley Cyrus?” Njegov najveći san svakako je da upozna svog idola, pa se nada kako će njegova priča stići i do Miley.

216 KOMENTARA

  1. Cool što je toliko voli,ali baš po celom telu :/ ,ja ću uraditi nešto slčno i posvetiti Canu Bonomou i Tošetu Proeskom,oboje mnogo volim<3<3<3<3. Podrška tom liku u svakom slulčaju:D

  2. Niti je glupa nit je odvratna,da je glupa i odvratna ne bi postigla ogroman uspeh u zivotu… Konta se da si Selenator :P Ajd sad lepo priznaj da si ljubomorna,i reci istinu da je Miley sawrsena ;)

  3. SonjaSMILEr da želi da se uda čitala sam to za nekog liama hemswortha  http://www.google.ba/imgres?q=liam+hemsworth&num=10&hl=hr&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=S7cJ_3Sd8S3G-M:&imgrefurl=h evo ti i slika samo da znaš neznaš ništa o njoj ;)

  4. EnchantedEmma@ LJUBOMORNA SI TI I TEK KAKO ;) … Neee ne zeli da se uda!!! BRAVO je pisao o tome ne izmisljaj !! Ti mne ne poznajes i nemas prava da mi kazes da sam glupa i odvratna! Hhahahahah nee nego se ofarbala posto joj plawa sawrseno stoji ;) Pa ako gledamo po tome onda se i ti trebas ofarbat u plavo,msm posto se po twojim komentarima widi da si nadprosecno glupa ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.