Start Stars Hot News! Courtney Stodden na TV-u dokazivala da ima prirodne grudi

Courtney Stodden na TV-u dokazivala da ima prirodne grudi

SHARE

Curtney Stodden u braku je s 51-godišnjim Dougom Hutchisonom, a ima samo 17 godina. Ali, to nije jedino što je neobično kod ove devojke. Otkako se venčala s tri puta starijim čovekom, Stodden ne prestaje da privlači medijsku pažnju.

[youtube __Os9OZgrCk]

Mnogi tvrde kako su njene grudi prevelike za tako sitnu građu, a lice botoksirano. Ipak, Courtney tvrdi da to nije istina. Kako ne bi sve ostalo samo na rečima, odlučila je da se podvgne ultrazvuku pred kamerama u šou “Dr. Drew’s Lifechangers”. Hirurg John Diaz napravio je sa svojom medicinskom sestrom detaljan pregled navodnih silikonskih grudi bujne Courtney. Našao je nešto u njima, ali ona je ostala istrajna u tvrdnji da nije radila operacije. “Vidite ovo telo? To je telo koje nikad nije bilo pod nožem. Jedina mogućnost da imam implantante jeste ako me je neko drogirao i stavio mi ih u grudi bez mog znanja”, izjavila je Stodden, a suprug ju je podržavao sa strane.

Izjavila je i da nije radila korekcije lica i nije pomišljala na botoks jer je premlada za takve stvari. “Mnogi koji mi zavide tvrde da sam nakon svadbe s Dougom počela da ubrizgavam botoks, operirala nos i stavila implantante u bradu i obraze. Nije im jasno da sam ovako izašla iz majčine utrobe”, dodala je starleta. Doug ju je podržao govoreći kako je Bog jedini hirurg koji je operisao njegovu mladu suprugu.

Da li je to zaista tako, nismo sigurni, jer su se u medijima nedavno pojavile slike poput ove, na kojima Courtney izgleda daleko lepše i prirodnije.

OSTAVI KOMENTAR