Start Stars Hot News! Courtney Love tvrdi: Moja kćerka je odbila ulogu u “Twilightu”

Courtney Love tvrdi: Moja kćerka je odbila ulogu u “Twilightu”

SHARE

courtney loce

Teško je zamisliti “Twilight” sa nekom drugom devojkom uz Roberta Pattinsona, umesto Kristen Stewart, ali Courtney Love tvrdi da je upravo to moglo da se desi da je njena kćerka Frances Bean prihvatila tu ulogu.

Naime, udovica čuvenog muzičara Kurta Cobaina kaže da je njenoj kćerki ponuđena uloga Belle Swan u ovom popularnom filmu, ali srećom po Kristen, ona ju je odbila. Pomislili bismo da Frances sada žali zbog te odluke, pošto je mogla da postane međunarodno poznata filmska zvezda sa milionima fanova širom sveta, ali njena majka tvrdi da to nije slučaj.
Dvadesetogodišnja Frances Bean Cobain je jedino dete 48-godišnje rokerke Courtney Love i pokojnog Kurta Cobaina, frontmena legendarne Nirvane, koji je izvršio samoubistvo 1994, kada je imao 27 godina. Frances nema glumačkog iskustva, ali se oprobala u pevanju, manekenstvu i umetnosti. Juče je njena majka Courtney otkrila da je Frances bila jedna od glavnih kandidatkinja za ulogu Belle u popularnoj vampirskoj franšizi, ali da je odmah odbila tu ulogu. “Kada je imala 13 godina ponudili su joj da glumi Bellu u Twilight-u. Neko je video njenu sliku u novinama i poslao mi je scenario. On je pomislila da je scenario glupost. Imala je 13 godina i to bi sigurno uništilo njen život”, rekla je pevačica u jednom intervjuu.

frances bean

Kao što dobro znamo, tu ulogu dobila je Kristen Stewart, a ostalo je istorija! Kristen je dobila svetsku slavu, i započela romansu sa svojim partnerom iz filma, Robertom Pattinsonom. Nažalost, prošle nedelje su okončali vezu i Rob se iselio iz njihove kuće u Los Anđelesu jer navodno nije mogao da pređe preko činjenice da ga je Kristen prošlog leta prevarila sa Rupertom Sandersom.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR