Start Stars Hot News! Courtney Love pomaže LiLo da ostane trezna: “Svi ostali su digli ruke...

Courtney Love pomaže LiLo da ostane trezna: “Svi ostali su digli ruke od nje”

SHARE

Courtney Love je postala trener Lindsay Lohan koja joj pomaže da živi zdrav život. Iako je i sama poznata po prekomernom opijanju i uživanju u raznim drogama, pevačica i udovica Kurta Cobaina pomagaće jednako tako problematičnoj LiLo da ostane “na pravom putu”.

Courtney je uverena da su njene loše životne navike odavno u prošlosti, iako je paparaci često uhvate u pripitom izdanju. “Preuzela sam brigu o Lindsay jer su svi ostali digli ruke od nje. Potonula je još dublje nego što sam ja ikada bila, a još je gore jer je stalno razvlače po tračerskim medijima”, kaže Courtney.

Dodaje kako je i ranije pokušala da objasni LiLo da su droge loše. “Došla sam k njoj, gledali smo neku emisiju o najvećim sramoćenjima poznatih. Ja sam bila glavna zvezda; gole grudi tu, noge tamo, bacam stvari na Madonnu. Onda sam joj rekla: `Vidiš, Lindsay, droge su jako loše`”, ispričala je Courtney, koja je i sama imala pomoć kad se u nekoliko navrata rešavala svojih zavisnosti. “Puno mi je pomogao Orlando Bloom, volim ga zbog toga”.

OSTAVI KOMENTAR