Start Stars Hot News! Courtney Love o porodici Kurta Cobaina: Dosta mi je izdržavanja njihovih lenjih...

Courtney Love o porodici Kurta Cobaina: Dosta mi je izdržavanja njihovih lenjih gu**ca

SHARE

Kontroverzna udovica Kurta Cobaina, Courtney Love, u intervjuu za Spin magazine odlučila je progovoriti o razmaženoj kćerki Frances Bean, nad kojom je nedavno izgubila starateljstvo i dobila zabranu prilaska, te porodici pokojnog supruga koju godinama izdržava. Naime, umorna od napada medija, koji je optužuju za zapostavljanje kćeri, ljutita Courtney poručila je Kurtovoj majci i njenoj sestri da više neće izdržavati njihove lenje gu**ce.

“Prokleti O’Connorsi žele čekove, a ja izdržavam njihove lenje gu**ce. Dosta mi je toga više”, izjavila je pevačica koja je izazvala mnoge komentare na račun svog najnovijeg albuma “Nobody’s Daughter”. “Jednom mi je zla Francis prišla i pitala me šta ako moj album ne postigne uspeh. Nasmejala sam se i rekla joj da me to ne brine jer je rađen s puno ljubavi i puno truda sam uložila kako bi se i drugima svideo”, priznaje Courtney.

Takođe, udovica muzičke legende progovorila je i o raznim tvrdnjama koje govore da je Courtney velika zavisnica i ljubiteljka droge i alkohola. “Ne uzimam ništa što mi nije prepisao doktor. Kokain, narkotici – to se sve svodi na samoubistvo, a ja nisam suicidalna”, tvrdi kontroverzna pevačica.

OSTAVI KOMENTAR