Start Stars Hot News! Courtney Love: Muka mi je od pitanja o Kurtu Cobainu i našem...

Courtney Love: Muka mi je od pitanja o Kurtu Cobainu i našem kratkotrajnom braku!

SHARE

Courtney Love, udovica popularnog frontmana Nirvane, Kurta Cobaina, priznala je da joj je dosta pitanja o njenom pokojnom suprugu i njihovom braku. “Nisam njegov predstavnik na Zemlji! Ne znam kako bi bilo da je sada živ. Možda bi voleo sponzoruše, možda debele devojke, a možda bi bio homoseksualac. Ne možete mi postavljati takva pitanja, čovek je umro sa 27 godina”, izjavila je ljuta Courtney.

Takođe, pevačica, koja je njihov brak nazvala kratkotrajnim, dodaje da joj je muka od takvih pitanja i da se oseća usamljeno od kada je izgubila starateljstvo nad njihovom 17-godišnjom kćerkom Frances. “Udovica sam i samohrana majka koja nema pravo na majčinstvo. Usamljena sam, to je sablasno”, priznaje kontroverzna Courtney.

Podsetimo, pevačica se za Curta udala davne 1992. godine na Havajima, kada je ostala trudna. Samo dve godine kasnije, kad je malena Frances Bean Cobain imala nepune dve godine, Kurt je pronađen mrtav u svojoj kući u Seattleu. Uzrok njegove smrti je rana koju je sam sebi zadao sačmaricom, iako je u njegovom telu na obdukciji pronađena količina heroina koja je bila dovoljna za 4 predoziranja.

OSTAVI KOMENTAR