Start Stars Hot News! Courtney Cox: “David Arquette je moj najbolji prijatelj”

Courtney Cox: “David Arquette je moj najbolji prijatelj”

SHARE

Holivudska glumica najpoznatija po svojoj ulozi u legendarnoj humorističkoj seriji “Prijatelji” Courtney Cox priznala je američkim medijima da joj je njen bivši muž David Arquette i dan danas najbolji prijatelj.

Courtney i David bili su u braku 11 godina, a 2010. godine odlučili su se za razvod. “On je moj najbolji prijatelj. Bez obzira šta se dogodilo u budućnosti, on će ostati moj najbolji prijatelj”, izjavila je emotivna Courtney koja je nedavno podržala Davida na njegovoj proslavi godine dana bez alkohola.

Par ima 7-godišnju kćerku Coco. Osim kćerke, dele i produkcijsku kuću kojoj su ime dali spajanjem njenog i njegovog prezimena “Coquette Productions”. Kompanija uspešno posluje, iako su mnogi nagađali da je poslednja serija koju su producirali, nazvana “Deseta godina”, zapravo o njihovom propalom braku: “Serija nije o meni i Davidu, iako ima par sličnih detalja. Hteli smo da ispričamo priču o paru koju je nakon raskida dugogodišnjeg braka uspeo da ostane blizak. Serija ipak priča drugačiju verziju”.

OSTAVI KOMENTAR