Start Stars Hot News! Courteney Cox već nekoliko meseci u vezi sa mnogo mlađim kolegom sa...

Courteney Cox već nekoliko meseci u vezi sa mnogo mlađim kolegom sa seta

SHARE

Dosad se nagađalo da je pravi razlog razvoda Courteney Cox i Davida Arquettea, njegovo švrljanje i seks s konobaricom. Svoju aferu s Jasmine Waltz i sam je priznao, no rekao je da se seks s njom dogodio tek nakon razvoda. Ipak, najnoviji izveštaji američkih tabloida pokazuju da je do raskida došlo jer se Courteney zaljubila u kolegu sa seta “Cougar Town”.

46-godišnja glumica navodno je u vezi s mnogo mlađim kolegom već nekoliko meseci, no nije reč o Brianu Van Holtu s kojim je nekoliko puta već viđena. Jedan od njenih najbližih prijatelja rekao je za Radar Online da je Courteney držala svoju aferu daleko od očiju javnosti, ali i ljudi koji je okružuju. “Ona ne veruje da je varala Davida, jer već neko vreme vode odvojene živote. Potpuno je zaljubljena u ovog muškarca, gotovo je opčinjena njime. Očito joj on pruža nešto što joj David nije davao za vreme braka”, kaže izvor.

Saznanje o njenoj aferi došlo je nakon što se David raspričao u showu Howarda Sterna o seksu s konobaricom. “Zbog mog seksualnog susreta osećao sam se prilično muževno”, ispričao je Arquette za vreme radio intervjua. Navodno su on i Courteney u braku pretrpeli nekoliko pobačaja i prošli nekoliko tretmana protiv neplodnosti, jer su se nadali da će šestogodišnja Coco dobiti brata ili sestru. Kad je bilo očito da je njihov brak pri kraju, počeli su voditi odvojene živote i nalaziti se s drugim ljudima. “Courteney i njen ljubavnik izlaze već neko vreme, a sada kad je službeno objavljeno da se razvodi od Davida, videće se hoće li ta veza postati ozbiljnija”, tvrdi izvor.

OSTAVI KOMENTAR