203
Conrad Murray bi mogao da plati 100 miliona dolara Jacksonovoj deci

Conrad Murray bi mogao da plati 100 miliona dolara Jacksonovoj deci

203
SHARE

Conrad Murray će možda morati da plati odštetu deci Michaela Jacksona u iznosu od 100 miliona dolara.

Navodno je to tražio tužilac sa suđenja lekaru koji je proglašen krivim za nenamerno ubistvo pokojnog kralja popa. 100 miliona dolara je zarada koju bi Michael, prema proceni tima koji se brine za njegovu zaostavštinu, zaradio da je održao “This Is It” koncerte koje je pripremao uoči smrti uzrokovane prevelikom dozom propofola, koju mu je propisao Murray.

Michaelov brat Jermaine Jackson kaže da će kazna u svakom slučaju biti preblaga. “Michael je verovao doktoru, a on ga je zanemarivao. Izgubili smo neverovatnu osobu. Da dobije dve godine, a oduzeo je život… Nema veze što se radilo o Michaelu, i da se radi o bilo čijem životu isto bi bilo. Ali radi se o mom bratu, koji je voleo ljude i uradio puno toga za ovaj svet. Bilo mu je stalo do ljudi, do dece”, rekao je Jermaine.

8 KOMENTARA

  1. ja bi ovom presudila smrtnu kaznu….brt ubije MJ i jos 13 fanova izvrsi samoubistvo a dobije samo 2 godine??!!!!!  WTF?

  2. Nikakvim parama ne moze da ublazi bol deci koja su izgubili svog oca i ostali bez roditelja, a 100 miliona i da im dade bi trebalo mada ne verujem da ih ima a 2 godine zatvora je stvarno bezobrazno ja mislim da njemu treba dozivotno, uzeo je coveku zivot tj ubio ga a ima pravo mozda da je samo i u kucni pritvor?Zivot stvarno nje pravedan :( Rest in Peace Michael i WILL ALWAYS Love,Respect and Remember you!

    kid2.jpg

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.