Start Stars Hot News! Čoko Smoki Malina – Hrskavi slatkiš iz Štarka

Čoko Smoki Malina – Hrskavi slatkiš iz Štarka

SHARE

Kombinacija kvalitetne mlečne čokolade i slatkog ukusa maline iznedrio je novi, neodoljivi hrskavi slatkiš – Štark je predstavio Čoko Smoki sa ukusom maline!

Ovaj slatki član Smoki porodice osvežio je strasti svih ljubitelja Smokija i omogućio potrošačima da probaju novu, zanimljiviju stranu čokolade. Lagan, čokoladan i hrskav, sa originalnom kombinacijom flipsa i prave mlečne čokolade – karakteristike su koje Čoko Smoki čine posebnim u svetu grickalica. Ovaj jedinstveni ukus sada je upotpunjen ukusom maline!

Malina, poznata i pod nazivom “crveno zlato”, obogatila je ukus ovog hrskavog slatkiša, koja od sada pored čokolade i flipsa ima i voćni ukus slasne maline. ČokoSmoki, 78% preliven mlečnom čokladom, pored klasičnog čokoladnog ukusa, do sada je mogao da se pohvali i sa ukusima pomorandže i karamele.

I za kraj jedna zanimljivost – astronomi koji su testirali uzorak džinovskog oblaka prašine iz Mlečnog puta, kažu da bi on mogao imati ukus maline. A vi ćete od sada ovaj deo galaksije moći da okusite u novom Čoko Smokiju!

OSTAVI KOMENTAR