394
Cody Simpson: “Justin Bieber je moj dobar prijatelj”

Cody Simpson: “Justin Bieber je moj dobar prijatelj”

394
SHARE

Mladi pevač trenutno nastupa u Americi sa Biebsom, tačnije otvara njegove koncerte u Americi a za MTV News kaže kako jako uživa u svemu.

null

“Za sad je sve fenomenalno. Nisam bio siguran kako će reagovati na mene, ali kad sam izašao, cela arena je već bila puna, obično budu pune sat ili pola sata pre Justinovog nastupa. Svi su stojali i zaista se uživeli u moj šou. Video sam toliko mnogo tvitova nakon što sam sišao sa scene u kojima je pisalo ‘sad sam definitivno fan’, ‘sjajno plesanje’ i slično. Ja sam razmišljao ‘Ovo je sjajno, obožavam ovo'”

null

Naravno, Codyju je posebno drago što je izgradio prijateljstvo sa svojim slavnijim kolegom. “Družio sam se sa njim pre neki dan Vegasu, definitivno mi je postao dobar prijatelj. Nismo previše pričali o koncertima ali mi je čestitao na nastupu. Samo smo kulirali, posetili smo kuću strave. Bilo je opušteno. Obojica smo toliko okruženi muzikom, tako da kad se družimo, samo smo obični tinejdžeri.”

11 KOMENTARA

  1. i ja bi uzivala da radim sa justinom(da znam da pevam)ici na njegove koncerte a znati koliko te fanova ceka tamo WOW *-* neverovatan osecaj i ja sam se odusevila za codyev nastup sa carly predivan je *o*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.