Start Stars Hot News! Cody Simpson ili Austin Mahone: Još se ne zna ko će menjati...

Cody Simpson ili Austin Mahone: Još se ne zna ko će menjati Liama Paynea na 1D turneji

SHARE

*Exclusive* CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

Kao što su mediji preneli prošle nedelje, Liam zbog hroničnih bolova u kolenu moraće da propusti nekoliko koncerata One Directiona a ostatak momaka odlučio je da mu pronađe zvučnu zamenu.

Momci nisu planirali ovako nešto ali se pojavila prilika jer su i Cody i Austin trenutno slobodni – Cody je donedavno nastupao na turneji Justina Biebera a Austin tek pokušava da se probije u Evropi pa mu je ovo idealna prilika za to. Kako su obojica poznati kao veliki obožavaoci 1Dja, njih dvojica sigurni su da bi se vrlo dobro uklopili u bend. Simon Cowell koji rukovodi karijerama momaka, tvdi da je ovo potez kakav nije viđen u istoriji muzike: “Dok smo razmišljali o svemu, Liam je prvi predložio da pozovemo Codyja i Austina. Nije mi se dopala ta ideja ali onda su mi i ostali momci poručili da pronađem Liamu zamenu ili ću ja morati da nastupam s njima! Na kraju sam shvatio da su u pravu – ovaj bend ne može da nastupa kao četvorka – sve pesme i koreografija zamišljenje su za 5 momaka.”

null

Odluku o tome da li će se bendu pridružiti Cody ili Austin saznaćemo do kraja nedelje, a prve reakcije Directionerki na tviteru su izuzetno pozitivne, pa napominju da im Liam neće nedostajati. “Liam iovako ima devojku, mislim da je bolje da ga zamene Cody ili Austin” poručuje Cady dok Sarah dodaje: “Najbitnije je da je Harry na sceni, meni kao i većini Directionerki on je najvažniji”. Cody ili Austin, ko bi bio bolja zamena za Liama?

null

FOTO: SIPA
Izvor: Mašta redakcije

OSTAVI KOMENTAR