Start Stars Hot News! Coca Cola odustala od belih limenki, svi su mislili da je u...

Coca Cola odustala od belih limenki, svi su mislili da je u pitanju novi ukus

SHARE

Svega mesec dana nakon što je Coca Cola na tržište pustila praznične bele limenke s popularnim napitkom, u kompaniji su se odlučili na novi, standardno crveni praznični dizajn. Nove praznične limenke, ovog puta crvene boje, na tržište će biti puštene iduće nedelje. Na ovakvo odustajanje od prve verzije dizajna odlučili su se zbog zbunjenih i nezadovoljnih kupaca.

Naime, iako Coca Cola redovno u prodaju povodom praznika pušta specijalno dizajnirane limenke, ove su se godine po prvi put standardno crvenu limenku odlučili da zamene belom, i to u svrhu promovisanja zajedničke kampanje za zaštitu polarnih medveda, koju su pokrenuli u saradnji sa Svetskom organizacijom za zaštitu životinja (WWF).

Kupci su počeli da se žale da ih zbunjuje sličnost standardne Coca Cole sa srebrnim limenkama dijet varijante, a neki su otišli i toliko daleko da su zaključili kako “Coca Cola u belim limenkama ima drugačiji ukus”. Ova zavrzlama dokazuje koliko je kupcima zapravo bitan dizajn i koliko se vole držati dobro poznatog i “klasike” i nisu otvoreni za promene.

OSTAVI KOMENTAR