Start Stars Hot News! Članovi 1D boje se da će Taylor slomiti Harryjevo srce

Članovi 1D boje se da će Taylor slomiti Harryjevo srce

SHARE

null

Bez obzira što Taylor Swift u intervjuima priča kako će se promeniti i konačno posvetiti jednoj vezi, momci iz One Directiona navodni nisu sigurni smeju li da joj veruju.

“Harryjeva javna romansa sa Taylor je uzburkala momke”, prenosi jedan izvor za Radar Online. ” Taylor ima reputaciju pisanja pesmi o raskidima s bivšima a oni se boje kako će i na Harryja doći red, jer sve što se trenutno dešava ne deluje dobro. Oni misle i kako previše brzaju stvari i imaju prenatrpane raspored, tako da teško mogu pronaći vremena jedno za drugo.

null

Zayn, Louis, Niall i Liam navodno brinu i o mišljenju fanova: “Harryja posebno vole obožavateljke i postoji osećanje da će ih njegova veza s Taylor uznemiriti. Momci se mole da kad dođe do raskida, on to uljudno učini. Inače, misle da će Harry pakleno platiti zbog toga.” Ipak, nismo baš sigurni koliko su informacije koje Radar Online prenosi tačne, jer znamo koliko svi momci u bendu podržavaju jedni druge – Harry je čak bio taj koji je Loiusa spojio sa Eleanor Calder.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR