Start Stars Hot News! Christinu Aguileru uvredili komentari The Wanteda o njenoj težini?

Christinu Aguileru uvredili komentari The Wanteda o njenoj težini?

SHARE

Jedan od zaposlenih u šou “The Voice” tvrdi da su članovi britanskog bojbenda krivi za to što ih je Christina ignorisala na snimanju.

Tom Parker nazvao je pevačicu: “ku*kom” jer je pevačica odbila da razgovara sa njima nakon nastupa koji su imali u ovoj emisiji. Ipak, jedan izvor tvrdi da su članovi grupe pre toga nju uvredili. “I Christina i Adam ih baš nisu voleli. Taj momak Tom upitao je Christinu da li se sad oseća lepšom nakon što je izgubila svu tu težinu. Svi smo bili šokirani! Ona nije ni čula to pitanje u potpunosti, pa je upitala asistenta o čemu se radi.”

null

“Nakon toga, Max je upao u razgovor i podrguljivo odrecitovao njene stihove ‘She is beautiful no matter what you say’. Christinin dečko Matt Rutler bio je u bekstejdžu i to mu se uopšte nije dopalo. Christina je na kraju rekla ‘Momci, bolje bi vam bilo da se smiriti i fokusirate na sebe.  Odšetala je ljuta kad joj je Tom prišao i rekao da ne brine jer ‘I Britney mora da radi na svom izgledu za šou X Factor’. To mora da je zbog svih droga na kojima se nalazi’. Christina je bila tako besna!”

null

“Ostatak večeri Christina ih je ignorisala. Momci to nisu razumeli ali ih je onda asistentkinja podsetila šta su joj sve rekli”, završio je insajder svoje izlaganje. Isti izvor ističe da je Nathana Sykesa kao člana benda bilo sramota zbog svojih kolega i da za njihovo ponašanje nije imao razumevanje.

OSTAVI KOMENTAR