Start Stars Hot News! Christina Aguliera želi duet sa Edom Sheeranom: “On je tako talentovan!”

Christina Aguliera želi duet sa Edom Sheeranom: “On je tako talentovan!”

SHARE

christina

Ed Sheeran polako ali sigurno osvaja Sjedinjene Američke Države i stiče sve veći broj obožavalaca, pa čak i među poznatim ličnostima.

Poslednja u nizu zvezda koje je oduševio mladi pevač je Christina Aguilera, koja je otkrila da više od svega želi saradnju sa britanskim muzičarem, za kojeg smatra da je veoma talentovan. Ed, koji je već osvoji Grammy nagradu, trenutno je na turneji po SAD i Kanadi sa Taylor Swift, što se pokazalo kao sjajan korak za njegovu karijeru, pošto se muzičke zvezde sada “otimaju” za saradnju sa njim.
“Nadam se da ćemo snimiti duet. Volela bih da sarašujem sa tim dečkom, on je tako talentovan”, rekla je Christina u razgovoru za Extra.

ed

Da Edova karijera ide samo uzlaznom putanjom, dokazuje i činjenica da je nedavno najavio da će nastupati u slavnom Madison Square Garednu u Njujorku, mestu koje je po pravilu rezervisano za najveće muzičke zvezde. “Nastupiću na Madison Square Gardenu 1. novembra… Uskoro više informacija”, napisao je Ed pre nego što je dodao: “Moj tata je uvek govoio da nisi uspeo sve dok ne stigneš do Madison Square Gardena, tako da je to velika čast.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR