133
Christina Aguilera: Teško je imati uspešnu karijeru i biti dobra majka u...

Christina Aguilera: Teško je imati uspešnu karijeru i biti dobra majka u isto vreme

133
SHARE

Iako je upravo zbog majčinstva zapostavila pevačku karijeru, Christina Aguilera odlučila je vratiti staru slavu. Baš kao što je to očekivala, nikad joj u životu nije bilo teže.

“Najteži deo svega je kako napraviti raspored i uspeti biti dobra majka, a istovremeno se fokusirati na posao i karijeru”, kaže pevačica kojoj je najbitnije da pronađe vremena da uspava svog sina, a zatim sledi onaj teži deo. “Uvek odem kući, uspavam svog sina nekom uspavankom, a kada zaspi, vratim se u studio i snimam pesme”, otkriva Aguilera.

Podsetimo, lepa pevačica nedavno je šokirala javnost izjavom kako ne želi da njen dvogodišnji sin Max bude “normalan”, jer ona samu sebe ne smatra takvom. Christina je otkrila i da je jako zadovoljna razvojem malenog Maxa kojeg je dobila u braku s Jordanom Bratmanom i nada se kako će dečačić kada odraste biti prava nekonvencionalna osoba, baš kao i njegova majka.

7 KOMENTARA

  1. Svaka njoj čast, toliko je popularna a ostala je da stoji čvrsto na zemlji, nije se odala nekim porocima koji bi joj mogli uništitit život, brine se za svoje dete i muža, uz njih je, a ima i karijeru. Sve je uspela da sačuva.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.